Få kroppen i balance

Anbefalinger

Lænd og skuldersmerter

Lænd og skuldersmerter

Jeg kommer til Anette med smerter i lænden og skuldrene.
Anette starter med at undersøge min krop for skævheder og uden smerter får hun rettet lændehvirvler på plads. Hendes magiske varme hænder løsner derefter muskler og bindevæv og spændingerne forsvinder.
Anettes særlige rolighed gør, at jeg i behandlingerne får en følelse af at være i en meditativ tilstand, mens min krop/nervesystem arbejder med Anettes hænder og spændinger forsvinder.
KST behandling gør, at jeg bliver smertefri og min krop er afslappet.
Anette giver efter behandling vejledning til øvelser som jeg kan lave derhjemme med god effekt.

Anette Tang Madsen


Smerter i tommelfinger

Smerter i tommelfinger

Jeg havde for 6-7 måneder siden slået min tommeltot af led. Efter 7 uger med gips og skinne fik jeg at vide, at jeg selv skulle træne bevægelighed. Jeg havde konstant ondt i tommeltotten, nogle dage kompenserede jeg så meget, at jeg også havde spændinger i arm og skulder. Jeg kunne ikke skrive en indkøbsseddel uden smerter i tommelen. Jeg opsøgte Anette, fordi jeg var overbevist om, at det ikke var nok at se på den manglende bevægelighed i min tommel, som et isoleret problem.
Til min første behandling startede Anette med at løsne helt oppe fra skulderen og sluttede med tommelen. Allerede efter første behandling kunne jeg skrive en indkøbsseddel uden smerter. Jeg har opnået bevægelighed i tommeltotten, og kan nu igen bruge den, uden at det giver smerter.
Jeg er overbevist om, at det har haft betydning, at det ikke kun var tommelen Anette fokuserede på. 6-7 måneder med bevægeindskrænkninger et sted, sætter spor andre steder og det havde Anette i høj grad opmærksomhed og fokus på.

/Louise Meedom


Senfølger efter covid 19

Senfølger efter covid 19

Jeg var så uheldig at få corona i okt. 2020. Da sygdommen var ovre fik jeg desværre en del senfølger, som hæmmede mig i at genoptage mit job. Jeg havde svært ved at gå, og smerterne forplantede sig op i mine baller, så gåture kunne jeg ikke mere. Jeg fik smerter i hovedet, som trak op i min nakke, så alt var bare øv. Jeg havde hørt om kranio sakral terapi, og om at Anette Rolsgaard kunne den slags. Så i stedet for at skulle indtage en masse smertestillende piller, valgte jeg KST-behandlingen. Jeg kom hos Anette 3 gange og så var mine smerter væk, og jeg kunne igen gå en tur. Det var ikke bare det, at hun helbredte mig, men det var en mega behagelig behandling. Anette er en fantastisk person/behandler, man føler sig virkelig i trygge hænder hos hende. Så hvis jeg skulle være uheldig at få ondt et sted, er jeg ikke i tvivl om hvem jeg skal besøge (igen). Jeg har kun de VARMESTE anbefalinger at give Anette.

De kærligste hilsner fra Jette Væggemose


Graviditets- og babybehandling, stress behandling

Graviditets- og babybehandling, stress behandling

Vi fik første behandling af vores pige kort tid efter fødslen. Efter en behandling hvor Anette fik løsnet spændinger af vores datter kunne vi mærke tydelig forskel på et mere roligt barn.
Vi har benyttet os af behandling i forbindelse med spændinger i kroppen, som har været med til at præge nattesøvn og afføring hos vores lille datter.
Anette har behandlet med forsigtighed, og givet professionel råd og vejledning til hvordan vi selv kan afhjælpe disse spændinger. Eksempel med øvelser men også andre stillinger i forbindelse med en amning.

Under graviditet døjede jeg med smerter i ledbånd, bækken, lænd og ved iskas. Anette afhjalp disse spændinger og fik smerter til at forsvinde .

Jeg døjer meget med tankemylder og i stressede perioder kan Anette hjælpe mig til at få bugt med det. Ved at komme i stillepunkt hos Anette får jeg fornyet energi og ryddet op i hovedet med alt det der kan fylde for meget.

/Nadia LisbygdBehandling af 5 måneder gammel pige

Behandling af 5 måneder gammel pige

Jeg kom til behandling med Emma fordi jeg syntes, hun var blevet lidt træls at lægge til det højre bryst.

Det har hjulpet meget. 2 dage efter behandlingen trillede hun om på maven og hun kradser sig ikke så meget, som hun gjorde inden behandlingen.

Mvh Tanja


Skævhed og låsning i bækken og ryg hos 7 årig pige

Skævhed og låsning i bækken og ryg hos 7 årig pige

Min datter er født ved kejsersnit og er derudover hybermobil. Det gjorde, at hun var låst i hoften, og havde en skævhed i kroppen.
Hun gik til kiropraktor, indtil hun var var 3 år, hvorefter hun begyndt et sted, hvor der både var fys og kiropraktor. Hun modtog behandling hver måned fra fra 3-7 år, og den fysiske træning hjalp på hendes styrke i musklerne, men hun blev med at låse og kunne komme en uge efter kiropraktorbehandling og igen være låst.
Vi valgt  derfor at prøve noget nyt og begyndt til kst. Det har gjort, at hendes skævhed i kroppen kom i balance, og der kan gå måneder imellem at hun har brug for behandling.  Hun er plaget af vokseværk smerter, men har fået øvelser hos Anette Rolsgaard, så vi kan smertelindre uden piller. Så kan kun give de bedste anbefalinger.

/ Trine Mogensen
Langvarige kæbesmerter

Langvarige kæbesmerter

Jeg har været i behandling for kæbesmerter hos Anette, efter at have haft et andet forløb på 1 år hos en anden behandler, som ikke gjorde den store forskel.
Efter få behandlinger med kranio sakral terapi mærker jeg en forskel på smerterne, som aftog i hvor meget jeg havde ondt og hvor ofte. Anette behandlede hele kroppen - ikke kun der hvor man har smerter. Hun har det, jeg vil kalde "magiske varme hænder", som får mig til at slappe af og gøre mig super modtagelig for behandling. Jeg modtager nu kun behandling hos Anette efter behov, hvilket der kan gå flere måneder imellem. Hun får de varmeste anbefalinger fra mig.

/ Trine Mogensen