Få kroppen i balance

Om Anette Rolsgaard Rasmussen.

Om Anette

Om Anette


Jeg hedder Anette Rolsgaard Rasmussen og bor i Vildbjerg sammen med min familie, hvor jeg også har min klinik på mit private adresse.

Jeg er eksamineret kranio sakral terapeut hos KST Akademiet ved Trine Rosenberg og har derudover en faglig baggrund som fysioterapeut siden 2006, er uddannet NADA øreakupunktur og Reiki Healer.

Jeg har en bred erfaring som fysioterapeut, og ville supplere mit arbejde som fysioterapeut med kranio sakral terapi, men efterhånden som jeg kom længere hen i uddannelsen og blev mere og mere begejstret over behandlingsmulighederne med kranio sakral terapi, blev det min primære behandlingsform.
 
Mine uddannelser er min værktøjskasse, og de kan sagtens kombineres i behandlinger. Det er fx. muligt at få NADA samtidig med KST og det kan være, at jeg benytter mig af fysioterapeutiske teknikker som supplement til behandlingen.

Jeg brænder for at hjælpe andre mennesker, og jeg tager udgangspunkt i dig og din situation. Jeg tilstræber at finde frem til årsagen til dine symptomer, og har du en kronisk sygdom, så er målet mest mulig smertelindring og livskvalitet.
Vigtigst af alt, så skal det føles rart og trygt at komme i klinikken, og jeg vil gøre mit til, at du føler dig tilpas.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.
Book tid